![]() |
| | #124 | ||
| Imi place a 3-a...Daca ar fi fost dupa mine,as fi preferat o cadrare tip "portret" celei patrate.Adica mai inalta .In opinia mea prima e un pic kitsch-oasa Numai buna de facut carti postale pentru renel ![]() Spor!!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #126 | ||
| bine surprinsa ultima. bravo. presupun ca nu prea ai avut mult timp?... ![]()
__________________ Canon 510-prima iubire KM Dynax 5D-kit, 135mm f2/8 AF - iubire mare , neagra, grea. 50mm 1.7- iubire mica si simpatica 24mm 2.8- it rocks! | |||
|
| | #127 | ||
| Nu am avut prea mult, nu de alta dar momentul in care masina se reflecta in balta a fost scurt. marqq, da, asa e, insa din pacate mai jos incepea deja ceva neinteresant si sa o las cu marginile laterale nu mi s-a parut estetic. .... acum, nu stiu daca se incadreaza aici, dar : http://aurelm.com/?p=42
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #128 | ||
| Nu ma prea pricep la 3d si la ce implica astfel de opere, dar mi se pare excelenta animatia. ![]()
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #132 | ||
| faini tare norii din primul Pastel | |||
|
| | #133 | ||
| Foarte frumoase pozele. Si partea de 3D m-a impresionat macar tehnic Bafta. | |||
|
| | #134 | ||
| Excelente seriile "perspective" si "pastel". Si "lumea apelor" e pe gustul meu. Cat despre grafica 3D...am ramas Tine-o tot asa! ![]() | |||
|
| | #135 | ||
| da...mie imi plac toate fotografiile 42-ului ![]() spor!!!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #137 | ||
| fromos, dom'le, dat un pic de lumina de la o lanterna n-ar fi stricat
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #138 | ||
| Merci kork, totusi il prefer sub forma unui contre-jour. Ina un peisaj fara titlu
|
| | #140 | ||
| Dintr-o serie mai lunga, "Histria taram uitat". Restul de fotografii pe situl meu: http://aurelm.com/?p=50
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|