![]() |
| | #145 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
In primul rand felicitari; esti tare "in obiectiv". Pentru ca pozele tale imi starnesc sentimente, consider ca ti-ai atins scopul. Nu ca ar conta, dar ma bag si eu ca musca-n lapte, cu o mica precizare: ai o poza macro cu o libelula intitulata "firefly". Corect este "dragonfly". "Firefly" inseamna licurici in engleza. | ||
|
| | #152 (permalink) | ||
|
luna de an nou http://www.aurelm.com/?p=62
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #153 (permalink) | ||
| ORASUL ETERN Postez direct linkul pentru ca sunt prea multe fotografii si nu stiu ce sa aleg. Un oras absolut superb, intr-o tara la fel de superba.
|
| | #155 (permalink) | ||
multe cadre sunt foarte reusite, chiar daca poate nu exprima ce te-a fascinat pe tine la barcelona.Asteptam forta creatiei, impulsionata de 30D power
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Merci, dar nu cred ca o sa afecteze foarte mult. Aparatul conteaza foarte mult pentru confort, dar deja e trecut de mult de punctul in care afecteaza calitatea fotografiei. Poate obiectivele ce mi le voi lua, care chiar imi permit noi abordari...
|
| | #157 (permalink) | ||
fizic nu influenteaza, in schimb, poate sa redea bucuria de a trage, sau poate sa te impinga la noi experiente fotografice.Nu datorita calitatilor sale, ci datorita faptului ca ai un aparat nou, si iti vine sa dormi cu el in pat
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
fana vrei sa spui Ti-am raspuns, nu iti pot da fotografiile alea fullrez orice ar fi .Revenind: sunset delight. Seria intreaga in link
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|