![]() |
| | #161 | ||
| felicitari ![]() Nu mai fii asa zgarcit cu noi Indeseste-le!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #163 | ||
| File de poveste. Sper ca nu am inceput sa repet nume de fotografii
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #164 | ||
| Superbe, imi place lumina de la prima si ultima. | |||
|
| | #166 | ||
| Quote:
este incredibil de frumoasa ... de altfel toate sunt foarte frumoase !!!!!! si aici se potriveste o expresie mai veche "vedem, traim, simtim ,,,, prin ochii tai !!!" felicitari !!!!
__________________ Cainii simt oamenii ... Oamenii ce simt ?? ![]() | |||
|
| | #167 | ||
| lumea norilor ...ce filtru ai folosit?
__________________ Canon 400D || Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 || Canon EF 50mm f/1.8||Canon 430Ex Bloc Operator 3 | |||
|
| | #168 | ||
| Nu folosesc filtre, sunt impotriva lor (exceptand de polarizare si uv). De ce sa distrug iremediabil informatia de culoare si detaliul dintr-o fotografie, cand pot sa trag raw si pot face apoi ce vreau eu, si simula orice fel de filtru ? Ca sa nu mai spun ca este foarte incomod de folosit. E epoca digitala. Daca te referi la filtre de photoshop, nu folosesc filtre. Reglez culoarea si contrastele din adobe lightroom si apoi in photoshop mai modific foarte putin, mai exact un dodge/burn pentru a obtine efectul de vignetting customizat.
|
| | #169 | ||
| da ai dreptate nu stiu de ce ma asteptam la ceva hardware! Super reusita seria Lumea Norilor! 10x de raspuns
__________________ Canon 400D || Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 || Canon EF 50mm f/1.8||Canon 430Ex Bloc Operator 3 | |||
|
| | #170 | ||
| super galerie... din 2004 pana azi! ![]()
__________________ | |||
|
| | #171 | ||
| faina galerie,frumoase poze, inspirate compozitii !
__________________ Antec P182 case; Sirtec HP 500W PFC activ; DFI P35-T2RL Blood Iron mb; Intel Core2 Duo E6750 @ 2,6 Ghz; 2 Gb dual ch. OCZ DDR2 800Mhz Platinum Ed.; XFX GeForce 8600GTS; Plextor DVD drive; Raid0 - 2*250 Gb Seatage Sata2 16mb w. Noctua 120mm fan; my pain - http://www.pain.ro | |||
|
| | #172 | ||
| Ce aparat folosesti? ![]() | |||
|
| | #173 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Foarte bune imaginile! Tematica diferita, foarte bine abordata... | ||
|
| | #177 | ||
| no, tare faine! ![]()
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 | |||
|
| | #178 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Nu cred ca-i una care sa nu-mi placa! superbe toate! Felicitari! | ||
|
| | #179 | ||
| Nu pot sa ma numesc nici macar amator in ale artei fotografice, dar in urma vizionarii fotografiilor din thread-ul acesta, aurelm.com a ajuns la bookmarks. O placere. | |||
|
| | #180 | ||
| Prima parte din seria de 3 din iarna asta (si cea mai slaba dealtfel). Vin si celelalte parti in curand. http://www.aurelm.com/?p=79
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|